Parkbuurt oosteinde

Wonen in Parkbuurt oosteinde is wonen in een van de rustigere buurten van Den Haag. Populaire straten zijn Oosteinde, Treslonglaan en Voorstondenstraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. In Parkbuurt oosteinde worden huizen het vaakst aangeboden. Deze huizen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 2100 en 2200 euro. Maar ook kamers kan je huren in Parkbuurt oosteinde met een gemiddelde huurprijs van 295 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Parkbuurt oosteinde staan woningen gemiddeld 43 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Parkbuurt oosteinde

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Parkbuurt oosteinde een buurt die behoort tot de duurste buurten van de stad. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Parkbuurt oosteinde ligt op 1593 euro. Dit gemiddelde is 37% duurder dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Parkbuurt oosteinde is een woning gemiddeld 124m2 groot.

Dagen in verhuur

In Parkbuurt oosteinde staan huurwoningen gemiddeld 43 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 56%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 10% 65-plus.

25-65 jaar

In Parkbuurt oosteinde zijn 56% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Kijkend naar het aantal inwoners is Parkbuurt oosteinde een buurt met weinig inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 10% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is zeer hoog, namelijk 56%.

Kenmerken huizen te huur in Parkbuurt oosteinde

Prijscategorien

Parkbuurt oosteinde heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. In de prijcategorie 1200+ euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 64% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van 800 tot 1200 euro (18%).

Aantal kamers

Parkbuurt oosteinde kent het meeste aanbod van 4 of meer kamer woningen (100% van het aanbod). Daarna worden kamer woningen aangeboden (%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Parkbuurt oosteinde in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een huis is met stipt de meest aangeboden soort woning in Parkbuurt oosteinde (86%). In de top 3 staan tevens een kamer (14%) en een - (-%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 18% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Parkbuurt oosteinde. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 36% van de huurwoningen een balkon.