Van Hoytemastraat en omgeving

Een woning huren in Van Hoytemastraat en omgeving betekent dat je gaat wonen in een van de rustigere buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Breitnerlaan, Johannes Bildersstraat en Van Hoytemastraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is veel aanbod voor diverse budgetten. In Van Hoytemastraat en omgeving worden appartementen het vaakst aangeboden. Deze appartementen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 2000 en 2100 euro. Maar ook huizen kan je huren in Van Hoytemastraat en omgeving met een gemiddelde huurprijs van 2278 euro. Huurwoningen in Van Hoytemastraat en omgeving staan gemiddeld 45 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Van Hoytemastraat en omgeving

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Van Hoytemastraat en omgeving een buurt die behoort tot de duurste buurten van de stad. Een woning in Van Hoytemastraat en omgeving kost gemiddeld 1990 euro. Dit gemiddelde is 72% duurder dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Van Hoytemastraat en omgeving is een woning gemiddeld 116m2 groot.

Dagen in verhuur

In Van Hoytemastraat en omgeving staan huurwoningen gemiddeld 57 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 38%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 15% 65-plus.

25-65 jaar

In Van Hoytemastraat en omgeving zijn 54% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Van Hoytemastraat en omgeving is een buurt in Den Haag met weinig inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 15% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is hoog, namelijk 38%.

Kenmerken huizen te huur in Van Hoytemastraat en omgeving

Segmenten

Van Hoytemastraat en omgeving heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. Voor het segment 1200+ euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (85% van het nieuwe aanbod). Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van 800 tot 1200 euro. 8% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Kamers

In Van Hoytemastraat en omgeving wordt een 4 of meer kamer woning het meest aangeboden (79%). Daarna worden 3 kamer woningen aangeboden (10%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Van Hoytemastraat en omgeving in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Van Hoytemastraat en omgeving (65%). In de top 3 staan tevens een huis (33%) en een kamer (1%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 18% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Van Hoytemastraat en omgeving. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 44% van de huurwoningen een balkon.